"Tajna starog mosta" na Prva TV

Tajna starog mosta (Secreto de puente viejo), nova španska serija od ponedeljka 19.septembra na Prva TV - radnim danima u 17h!
Pepa i Tristan - Tajna starog mosta

Nijedna prepreka nije nepremostiva za majku koja je odlučna da povrati svoje dete!

Zaplet ove intrigantne priče počinje krajem 19. veka nakon što prelepoj služavki Pepi Agire, gazda i ljubavnik Karlos Kastro otme sina i preda ga svojoj ženi. Primorana da se odvoji od sina Martina i ove porodice, Pepa ponižena odlazi, ali se zaklinje da svoje dete neće nikada zaboraviti i da će ga kad-tad vratiti. Nastavlja sama borbu sa nedaćama i obučava se za babicu.

Godine prolaze i Pepa će se već kao iskusna babica obreti u ruralnom mestu Puente Vijeho ( Stari Most). Tu sreće Tristana Montenegra, vojnika koji se posle godina ratovanja vraća kući labilnoj ženi Angustiji i sinu kog zapravo i ne poznaje. Između Pepe i Tristana rađa se ljubav. Njihova romansa je nemoguća i rastanak je neizbežan.

U međuvremenu, Pepa na razne načine pokušava da vrati svog sina, a prošlost koja joj je uništila život ponovo će zakucati na vrata. U Puente Vijeho stiže Karlos Kastro, Martinov otac.
Mračne tajne prošlosti, koje su isplivale na površinu, prete... U Starom Mostu svi kriju neku tajnu.

Uloge: Aleks Gadea, Megan Montaner, Sara Balesteros, Maria Mouzas, Alehandra Onieva, Sandra Servera

Produkcija: Španija, 2011.

TV serija "Tajna starog mosta" - najnovije epizode na internetu. Ukoliko ste propustili neku epizodu, ili biste hteli neku da pogledate ponovo, na pravom ste mestu. Uživajte uz vašu omiljenu seriju!