O SERIJI

Tajna starog mosta (Secreto de puente viejo)

Zaplet ove intrigantne priče počinje krajem 19. veka nakon što prelepoj služavki Pepi Agire, gazda i ljubavnik Karlos Kastro otme sina i preda ga svojoj ženi. Primorana da se odvoji od sina Martina i ove porodice, Pepa ponižena odlazi, ali se zaklinje da svoje dete neće nikada zaboraviti i da će ga kad-tad vratiti. Nastavlja sama borbu sa nedaćama i obučava se za babicu.
Godine prolaze i Pepa će se već kao iskusna babica obreti u ruralnom mestu Puente Vijeho ( Stari Most). Tu sreće Tristana Montenegra, vojnika koji se posle godina ratovanja vraća kući labilnoj ženi Angustiji i sinu kog zapravo i ne poznaje. Između Pepe i Tristana rađa se ljubav. Njihova romansa je nemoguća i rastanak je neizbežan.

U međuvremenu, Pepa na razne načine pokušava da vrati svog sina, a prošlost koja joj je uništila život ponovo će zakucati na vrata. U Puente Vijeho stiže Karlos Kastro, Martinov otac.
Mračne tajne prošlosti, koje su isplivale na površinu, prete... U Starom Mostu svi kriju neku tajnu.


Tajna starog mosta - GLUMCI
TV serija "Tajna starog mosta" - najnovije epizode na internetu. Ukoliko ste propustili neku epizodu, ili biste hteli neku da pogledate ponovo, na pravom ste mestu. Uživajte uz vašu omiljenu seriju!